•  BOBs goudsmid atelier © 2024 •

Welkom

Als 10-jarige kwam ik bij een goudsmid thuis en zag daar dit mooie ambacht bedreven worden. Vanaf dat moment was voor mij duidelijk wat ik wilde worden.

 

In 1999 heb ik mijn goudsmid diploma behaald aan het Zadkine college in Amsterdam. In de jaren daarna heb ik als goudsmid en verkoper gewerkt voor een goudsmederij in Drenthe, antiekzaak in Maastricht en een moderne juwelierszaak in Geleen en Beek te Limburg. Zo heb ik een brede kennis binnen het vak opgedaan en kan ik deze toepassen in mijn werkzaamheden en adviezen.

 

Met veel plezier werk ik nu vanuit mijn eigen goudsmid atelier.

                                                                         

U kunt bij mij terecht voor het repareren van uw sieraden. Als u denkt dat het niet gerepareerd of aangepast kan worden, komt u dan toch. Heeft u sieraden die u vermaakt of omgesmolten wilt hebben, omdat ze bijvoorbeeld niet meer bevallen of niet lekker zitten, dan kunt u dit met me bespreken om tot een gewenst idee te komen. Volledig nieuw gemaakte sieraden behoren vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u rustig nadenken over hetgeen dat besproken is, of u het uiteindelijk wilt laten maken.

 

Veel is mogelijk, dus vertel gerust over uw ideeën.

 

Bob Leyendeckers